Nieuws

Uitfasering ISDN1/2 door KPN biedt kansen

KPN heeft de uitfasering van ISDN1/2 en PSTN aangekondigd. Door de opkomst van VoIP en de sterke groei van mobiele telefonie worden traditionele telefoniediensten steeds minder gebruikt. Voor KPN reden om per 1 september 2019 de bestaande enkelvoudige ISDN1-, enkelvoudige en meervoudige ISDN2- en meervoudige PSTN-diensten uit te faseren. Daarnaast wordt ISDN15/20/30 tot 1 januari 2021 ondersteund.


Bied nú VoIP aan

Dit biedt je een enorme kans om kwalitatief hoogstaande VoIP-diensten aan te bieden bij jouw eindklanten. In ons onderstaande filmpje worden de kansen in deze markt nog duidelijker.

Alhoewel tweeënhalf jaar nog ver weg lijkt, is dit wel het moment hen te attenderen op deze uitfasering en enthousiast te maken voor VoIP. Juist nu. Laat hen alvast nadenken over de vervanging van de traditionele apparatuur. Het feit dat een migratieproject tot enkele maanden in beslag kan nemen, is voor eindklanten wellicht een extra argument om snel over te stappen.

Vanuit i4IP kun je, in zowel commercieel als technisch opzicht, op alle ondersteuning rekenen om deze migratieslag tot een groot succes te maken.