Nieuws

i4IP gaat strategische samenwerking aan met Within Reach Group

Almere, 8 mei 2018 Within Reach Group (WRG), moederbedrijf van Voiceworks, Xenosite, Intercity, Summa Networks en Summa, neemt een meerderheidsbelang in i4IP. De in Almere gevestigde full service ICT-provider blijft volledig zelfstandig opereren, behoudt zijn directie en gaat door onder eigen label.


i4IP en Summa

i4IP is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige VoIP-, data-, mobiele- en hostingdiensten die in 2008 is opgericht. Sindsdien is het bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve communicatieoplossingen en werkt voor de verkoop van zijn diensten samen met gespecialiseerde partners. Bij i4IP zijn 27 personen werkzaam.

Voor i4IP betekent de toetreding tot WRG een verdieping van de reeds bestaande relatie met Summa, het softwarebedrijf binnen WRG. i4IP neemt al sinds 2015 voor zijn gehele portfolio het complete Unified Communications-as-a-Service (UCaaS)-platform af. De integratie moet zorgen voor eeneen e versterking en versnelling van de reeds ingezette groeistrategie van i4IP.

Schaalvergroting

Na de recente overname van Intercity, betekent de samenwerking met i4IP voor WRG een verdere investering in volume en reikwijdte in de IT- en telecommarkt. Martijn van der Pas, CFO van Within Reach Group, licht de groeistrategie toe: “In een sterk consoliderende markt is het belangrijk om krachten te bundelen en samen schaalgrootte te realiseren. Op deze manier kunnen de labels binnen WRG meer waarde toevoegen voor hun klanten en ook in de toekomst blijven innoveren. i4IP heeft een sterke groei laten zien in de afgelopen jaren en een mooi portfolio en partnerkanaal opgebouwd, dat complementair is aan het portfolio en partnernetwerk van ons bestaande indirecte label Voiceworks.”

“Within Reach Group heeft een duidelijk doel voor ogen en investeert met mooie merken in de groeikansen in de IT- en telecomsector. Een initiatief waar wij ons graag aan verbinden”, zegt Vincent Suurenbroek, CEO & Founder van i4IP. “Wij hebben een trouw en succesvol netwerk van partners die we dankzij deze samenwerking nog beter kunnen ondersteunen.”