Nieuws

Enreach versterkt portfolio met de overname van Go2the.cloud

Almere, 23 april 2021 - Enreach, moederbedrijf van onder andere Voiceworks, Eazit en i4IP, neemt de Microsoft Cloud Service Provider (CSP) Go2the.cloud (G2C) over. Met deze overname versterkt de snelgroeiende Europese unified communications (UC)-groep haar Microsoft productivity-aanbod. Het snelgroeiende G2C, opgericht in 2016, maakt digitale transformatie mogelijk voor haar klanten door verkoop, levering en beheer van Microsoft Cloud oplossingen.


Aanbod en integratie in de cloud

Dankzij hun schaalbare SaaS-model heeft G2C samen met haar partners meer dan 250 klanten gemigreerd van oude IT naar moderne en flexibele cloud IT oplossingen van Microsoft (bijvoorbeeld MS 365 en Azure), om zo hun productiviteit, winstmarges en klanttevredenheid te verbeteren. De toonaangevende productiviteitsoplossingen zijn complementair aan het innovatieve unified communications-portfolio van Enreach. De toevoeging van G2C maakt het mogelijk om unieke geïntegreerde werkplekoplossingen in de cloud aan Nederlandse partners en klanten te leveren.

Eerste stap in markt voor productiviteitsdiensten

Terry Aurik, CEO Enreach Nederland, zegt: "Met de overname van G2C kan Enreach een one-stop-shop leverancier worden voor haar resellerkanaal en een betrouwbare leverancier van productiviteitsoplossingen voor directe klanten in Nederland. Samen met G2C voegen we waarde toe door cross-selling aan bestaande partners en klanten in Nederland mogelijk te maken. Bovendien creëren we met de verbrede propositie nieuwe verkoopkansen. We zijn verheugd dat G2C zich bij ons aansluit en we kijken uit naar de kansen die dit brengt voor onze business."

Tonny Siemons, CEO G2C: "G2C heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en veel klanten succesvol geholpen om veilig naar de cloud te migreren. De overname van G2C draagt bij aan verdere groei van onze klanten en geeft hen direct toegang tot het volledige aanbod van Enreach. Het versterkt tegelijkertijd ook de groei van de business van Enreach Nederland op het gebied van Microsoft Cloud services. Ik ben blij dat G2C zich bij Enreach aansluit en ik kijk ernaar uit om het maximale eruit te halen."

Tonny Siemons blijft zich bezighouden met bestaande G2C-klanten en helpt nieuwe activiteiten met Enreach op te zetten. Hij rapporteert rechtstreeks aan Terry Aurik (CEO Enreach NL) en Martin Classen (Group Chief Product Officer).


Over Enreach

Enreach is een Europese UCaaS leider met focus op het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Spanje en Denemarken en levert samenwerkingstechnologie en telecomdiensten via haar resellers, serviceprovider-partners en directe merken. Alle labels dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor optimale communicatie en workflow tussen organisaties. Enreach’ missie is om bedrijven toegang te geven tot de beste communicatie- en samenwerkingstools met een eenvoudige, gebruikersgerichte interface die is afgestemd op hun specifieke behoeften en systemen. Enreach is actief in meer dan 25 landen en heeft 975 medewerkers in dienst, verspreid over 18 verschillende Europese kantoren.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://enreach.com/

Over Go2the.cloud (G2C)

G2C is een Microsoft CSP en Software-as-a-Service (SaaS)-provider gericht op levering, reselling en beheer van Microsoft Cloud Solutions. G2C is eind 2016 in Nederland opgericht door Tonny Siemons. Siemons is een pionierende ondernemer die gemotiveerd was om te bewijzen dat het bedrijfsmodel dat hij voor ogen had voor de opkomst van cloud computing, sneller, wendbaarder, schaalbaarder en met minder instapdrempels kon worden gebouwd dan eerder voor mogelijk werd gehouden. Sindsdien ondersteunt G2C zijn klanten bij de overgang naar cloud-technologieën om hun organisatie te laten profiteren van de kansen die op hun pad komen.

Voor meer informatie over G2C kunt u terecht op: https://www.go2the.cloud/