Nieuws

Enreach versterkt cloudcontactcenter-aanbod met overname van Deense HeroBase

Almere, 3 september 2020 -Enreach, de snelgroeiende Europese unified communicationsgroep, gesteund door investeringsmaatschappij Waterland,breidt haarproductaanbod uit met de overname van de Deense cloudcontactcenter softwarespecialist HeroBase A/S ('HeroBase'). Enreach, moederbedrijf van onder meer Voiceworks, Eazit en i4IP, is één van de grootste aanbieders van zakelijke communicatieen samenwerkingsoplossingen in Europa.


Nieuwemogelijkheden doorautomatisering

Door de toevoeging van HeroBase aan de groep wordtmarktleidende contact centeren marketing automatiseringsoplossingen geïntegreerd in het bestaande product-aanbod. Op deze manier biedt de groep een volledig AVG-conforme cloudcontactcenteroplossingvoorhaar partners en klanten in heel Europa. Tegelijkertijdwordtook deaanwezigheidvan de groepin Scandinavië vergroot. HeroBase verkoopt haar eigen software, Hero Outbound, aan meer dan 175 klanten in achtlanden en verwerkt meer dan 250 miljoen oproepen per jaar.

Volledig cloudcontactcenter aanbod

Stijn Nijhuis, CEO van Enreach: "De overname van HeroBase draagt bij aanonze buy-and-build strategie oméén van Europa’s marktleiders te worden op het gebied van unified communications.Om eenvolledig cloudcontactcenteraanbodte kunnen aanbieden, kwamen we tot de conclusie dat het toevoegen van HeroBase perfectaanslootoponze laatste overname van Masvoz. Dit isde nummer één in Spanje op het gebied van B2B-cloud communicatie. Samen biedenze directeen toonaangevende 'one-stop-shop' cloudcontactcenter-oplossing voor Enreach-klanten in heel Europa. We zijn dan ook zeer verheugd om HeroBase in onze groep te mogen verwelkomen."

Multichannelsales experts

HeroBase biedt een unieke propositie van slimme, flexibele en multichannel salesoplossingen voor middelgrote tot grote bedrijven. Het bedrijf blijftonafhankelijk opereren, maar geniet ook de voordelen en synergie die door de samenwerking met de groep zijnontstaan.Het bedrijf blijft gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Casper Langhoff, CEO van het HeroBase, zal samen met zijn ervaren managementteam aanblijven.

Langhoff: "In de afgelopen jaren hebben we een consistente groei gerealiseerd en is ons productaanbod sterk uitgebreid. De overname van HeroBase door Enreach is een strategische en weloverwogen beslissing die niet alleen de groei van onzebestaandeklanten faciliteert, maar ook de groei van de hele groep op het gebied van contactcenters. Een goed voorbeeld is de onmiddellijke synergietussen HeroBase en Masvoz voor de verkoop van haar cloudcontactcenteroplossingen en onze marketingautomatisering en sales software".

HeroBase is in 2016 opgericht enheeft een ambitieuze groeistrategie. Het bedrijf voegde marketingautomatiseringstools toe aan haar portfolio met de overname van CampaignOne in 2018en betrad hiermee zowel de Zweedse als de Finse markt. HeroBase lanceerde in 2018 ook met succes haar geïntegreerde betalingsdienst Hero Payments. Met 40 medewerkers en een volledige AVG-conforme oplossing die alle communicatie ondersteunt en een grotere betrokkenheid bij klanten realiseert is HeroBase in perfecte staat voor toekomstige groei.


Over Enreach

Enreach is de groep waartoe verschillende Europese bedrijven zoals Eazit, Voiceworks, Swyx, ipnordic,masvoz, Network Telecomen Centile behoren. Alle labels dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT-en communicatieoplossingen die zorgen voor een optimale communicatie en workflow tussen organisaties. Enreach is actief in de kernmarkten Duitsland, Nederland, Spanje, VerenigdKoninkrijk, Denemarkenen Frankrijk met activiteiten in 25 landen en meer dan 850 medewerkers.Voor meer informatie, ga naar www.enreach.com

Over HeroBase

Herobase A/S is een toonaangevende leverancier van een multi-channel, cloud-gebaseerd sales-en marketingplatform, met onder andere tools voor telemarketing, verkoopautomatisering, inbound sales, lead management, orderverwerking en nog veel meer. Meer dan 7500 gebruikers gebruiken dit platform voordagelijks contact met potentiële klanten, wat resulteert in meer dan 250 miljoen klantcontact momenten per jaar. Herobase richt zich op de behoeften van zijn gebruikers: salesagents, fondsenwervers, marktonderzoekers, boekhouders, business development-specialisten en anderen.Voor meer informatie over HeroBase, ga naar https://herobase.com/en/

Pers contact

Team Lewis
Jennifer Vogels
E-mail: enreach@teamlewis.com
T: +31 (0)40 235 4600

Reineke Beijdorff
Enreach, PR/ Media
E-Mail: reineke.beijdorff@enreach.com
T: +31 (0)6 868 69 278